Skip to content

Belcanthus, lokale producent van miscanthus mulch voor uw tuin en moestuin

Onze miscanthus mulch wordt geteeld in Perwez, in de provincie Waals-Brabant, en is een 100% natuurlijke en efficiënte oplossing voor uw tuinen en moestuinen. Onze bodembedekkers, die afkomstig zijn van duurzame en milieuvriendelijke lokale landbouw, bieden u vele voordelen:

Milieuvriendelijk: geen pesticiden of schadelijke residuen
Esthetiek voor uw bloembedden en planten
Minder vaak water geven en onkruid wieden
Beschermt en onderhoudt het bodemevenwicht
Onze miscanthus mulch is verkrijgbaar in uw favoriete tuincentrum!
Un homme sourit en touchant des miscanthus d'un champ

Wie zijn we?

Belcanthus is een familiebedrijf dat in 2013 werd opgericht door Benoît Lempereur, een jonge landbouwer, en zijn vader om miscanthus mulch van hoge kwaliteit beschikbaar te maken. De ontwikkeling van dit project voor de productie en verkoop van miscanthus mulch voor het grote publiek werd al snel beloond:

Onze in Brabant geteelde bodembedekkers hebben nu hun eigen geregistreerde merk: Belcanthus voor uw bloemen- en plantenperken; Potanthus voor groenten en fruit in uw moestuin.

Ontdek onze producten

We bieden twee soorten miscanthus mulch aan, zodat ons product perfect is aangepast aan het gebruik ervan en dus van betere kwaliteit is.

Belcanthus

Wilt u uw bloem- en sierperken verfraaien? Ontdek Belcanthus, onze biologische en duurzame mulch gemaakt van miscanthus, een gras met vele voordelen voor de gezondheid van planten en het milieu.

Potanthus

Vous cherchez à améliorer la croissance et la santé de vos fruits et légumes ? Présentant un calibre plus fin que le Belcanthus, le Potanthus constitue la solution idéale pour votre potager grâce à sa dégradation rapide dans le sol en fin de saison.

Al ons nieuws

Lees meer over ons bedrijf in miscanthus mulch:

Wilt u onze lokale miscanthus mulch kopen?

Bent u een particulier? Onze producten zijn verkrijgbaar in vele tuincentra in heel België. 

Heeft u een tuincentrum en wilt u onze oplossingen aanbieden? Of bent u een park- en tuinbedrijf? Neem contact met ons op! We kunnen u snel miscanthus mulch leveren om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.